Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ceai de Aronia
16 lei
Brand
Produs 100% din fructe
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
100% natural
Cantitate: 150 gr 3%
Scorușul (Aronia melanocarpa) este un arbust din familia Rosacee ale cărei fructe sunt mici bobițe de culoare violet-neagră cu un gust specific amărui și astringent. Fructele provin dintr-o zonă agricolă curată ecologic, au fost culese manual, depozitate cu grijă, presate la rece și apoi uscate în jet de aer cald și mărunțite la turație redusă pentru a păstra cât mai mult din caracteristicile naturale.

Ingrediente: 100% fragmente de coajă, pulpă și sâmburi din fructe de aronia (tescovină).

Informații nutriționale :
Compuși fenolici 31-63 g/kg
Procianidine 24-129 g/kg
Antocianine 11,9-19,5 g/kg
Acizi fenolici 0,72-0,82 g/kg
Zahăr total 84 g/kg
Antioxidanți (activitate) 240-600 mmol/kg

Conținutul de procianidini din tescovina de aronia este cu 60% mai mare decât în fructele de aronia; procianidinii rămân stabili chiar la temperaturi ridicate (100 C timp de 60 min.). Fructele și tescovina de aronia conțin pectină, taninuri, vitamina C, grupul de vitamine B, numeroase provitamine precum și potasiu, calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, molibden, cobalt, iod și fluor.
Aronia este un „superaliment” datorită conținutului foarte ridicat de antioxidanți și modului în care acționează în caz de afecțiune cardiovasculară, cancer la colon și la sân, degradare a ficatului, diabet, luptă împotriva îmbătrânirii și obezitate.

Preparare: Infuzați 1-2 lingurițe de ceai (fragmente uscate de fructe) în 200 ml de apă fierbinte timp de 10 minute. Consumați cald sau rece. După infuzare fragmentele de fruct pot fi mestecate pentru gustul acrișor cu iz de migdale și suplimentul de polifenoli și antioxidanți.

În plus, deoarece fragmentele de fructe de aronia au un conținut sporit de fibre alimentare, celuloză și hemiceluloză, odată îngurgitate, sunt foarte eficiente în reglarea tractului gastro‑intestinal.

Doza zilnică recomandată este de 1-2 căni de 200 ml. Ceaiul de aronia nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viata sănătos.
Păstrați la loc răcoros și umbrit în ambalajul original închis.
Din Gura in Gura
Alte Produse